http://patmos2.vlu.fi/filebank/blog/authors/fb-share_1_6171-PasiTurunen_small.jpg BREITBART -verkkolehti uutisoi (30.3.2016) seuraavaa: "Marquette yliopisto on päättänyt erottaa professori John McAdamsin virasta, koska tämä tuki oppilasta, joka oli yrittänyt puolustaa näkemystä avioliitosta miehen ja naisen liittona vasemmistolaisen apualisopettajan vaadittua oppilasta... http://patmos2.vlu.fi/blogi/kirjoitukset/827/sateenkaarilipussa_on_lopultakin_vain_yksi_vari_suvaitsematon%21 Patmos article
Pasi Turunen
30.3.2016
Pasi Turunen

Pasi Turunen (TM) on Patmos Lähetyssäätiön toimittaja ja raamatunopettaja. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: "Uskon Puolesta - Ihmisille, joiden mielestä kristinusko on ajattelemisen arvoinen asia" (2011). Jehovan todistajia käsittelevän Vartiotorni - Valtakunta uudessa valossa (Kuva ja Sana, 2005) sekä Homoseksualismi - Rakkautta ja rajoja (Kuva ja Sana 2002) Turunen on yhdessä Petri Mäkilän kanssa toimittanut kirjan "Jumalan sana - inspiroitu ja Erehtymätön (2010).

Sateenkaarilipussa on lopultakin vain yksi väri: Suvaitsematon!

 

BREITBART -verkkolehti uutisoi (30.3.2016) seuraavaa:  

”Marquette yliopisto on päättänyt erottaa professori John McAdamsin virasta, koska tämä tuki oppilasta, joka oli yrittänyt puolustaa näkemystä avioliitosta miehen ja naisen liittona vasemmistolaisen apualisopettajan vaadittua oppilasta vaikenemaan. 

Syksyllä 2014 nuorempaan opettajakuntaan kuuluva Cheryl Abbate oli sanonut eräälle oppilaalle, joka salaa nauhoitti keskustelun, että tämän puolustus miehen ja naisen avioliitolle ei ollut hyväksyttävä aihe Abbaten etiikan oppitunneilla ja vertasi oppilaan näkemyksiä rasismiin. 

”Sinulla voi olla mitä tahansa mielipiteitä, mutta minä voin sanoa sinulle tässä ja nyt, että tässä luokassa ei tulla suvaitsemaan homofobisia, rasistisia ja seksistisiä kommentteja,” opettaja oli sanonut, minkä jälkeen hän oli ehdottanut oppilaalle kurssin keskeyttämistä."

(Breitbart: Jesuit University Moves to Fire Conservative Professor Over His Political Views; 30.3.2016)

Professori McAdams nosti tapauksen esiin suositulla blogillaan. Hän syytti opettajaa ”tyypillisestä liberaalien nykyään käyttämästä taktiikasta. Kun he kuulevat mielipiteitä, joista ovat eri mieltä, ne eivät heidän mielestään ole ainoastaan väärin, eikä niitä pidä argumentoida omilla ansioillaan, vaan niitä pidetään ’loukkaavina’ ja ne pitää vaientaa.” 

McAdams syytti opettajaa keskustelun estämisestä poliittisten mielipiteittensä pohjalta.

McAdams sai yliopiston ”moniarvoisen” tiedekunnan kimppuunsa. 

Häneltä vaadittiin anteeksipyyntöä virkansa säilyttämisen ehtona.

McAdams vastasi  moittimalla vaatimusta samanlaisina kuin inkvisition vaatiessa ”harhaoppisia tunnustamaan toimineensa yhteistyössä saatanan kanssa välttääkseen mestauksen.”

McAdams ei alistunut tiedekuntansa vaatimuksiin ja joutui lopulta erotetuksi virastaan

Ei keneltäkään pois?

Kuten Breitbartin uutisoimista tapauksista jälleen kerran huomataan, väite ”Se ei ole keneltäkään pois” on tilaisuuden tullen pois juuri niiltä, jotka tuota lupausta kaikkein eniten tarvitsisivat mielipiteittensä suojaksi. 

Logiikka toimii näin: Kun näkemys avioliitosta miehen ja naisen välisenä liittona on keinotekoisesti patologisoitu ”rasismina” ja ”homofobiana” on HLBT -aktivistien radikaali sukupuolineutraali näkemys nostettu tyystin rationaalisen kriittisen keskustelun ulottumattomiin ja normaalin arvostelun yläpuolelle.

Se tietysti on tarkoituskin.

Sen jälkeen ei tarvitse kuunnella, mitä toisella on sanottavana. Riittää kun käyttää paheksuvia lauseita, joista löytyy sanoja ”rasismia" ja ”homofobiaa” (tai nyt myös "transfobiaa"). 

Nimittelyyn, mustamaalaamiseen ja uhkailuun perustuva HLBT- agenda muodostaa todellisen, välittömän ja vakavan uhkan akateemiselle vapaudelle sekä uskonnon-, mielipiteen- ja ilmaisunvapaudelle.

HLBT -aktivistien lisääntyvä kykenemättömyys järkiperäiseen keskusteluun ja alati röyhkeämmäksi käyvä turvautuminen uhkailuun, nimittelyyn ja sanktioihin murentavat näitä perusvapauksia pala palalta. 

Asian positiivinen puoli on ehkä siinä, että tällainen käytös osoittaa, ettei todellisia järkiperäisiä argumentteja sukupuolineutraalin avioliiton puolesta ole, koska järkevään keskusteluun ei kyetä. 

 

 

Kommentoi "Sateenkaarilipussa on lopultakin vain yksi väri: Suvaitsematon!"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _ __  _____  ______   ___    _____ 
 | |/ // | ___|| |   \\  / _ \\  / ___// 
 | ' //  | ||__  | -- // | / \ ||  \___ \\ 
 | . \\  | ||__  | -- \\ | \_/ ||  /  // 
 |_|\_\\ |_____|| |______//  \___//  /____// 
 `-` --` `-----` `------`  `---`  `-----`  
                         
 
 

12 kommenttia "Sateenkaarilipussa on lopultakin vain yksi väri: Suvaitsematon!"

Matteus 31.3.2016 13.13

Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi piste
Asiassa, joka on näinkin selvä luomisjärjestyksen, maalaisjärjen ja kaiken terveen tieteen kannalta, tulee mieleen eräskin mahdollisuus.

Jos poliittisen korrektiuden nimissä saadaan ihmisjoukot hylkäämään terve harkinta ja asioiden tutkiminen, ehkä joku taho tulee käyttämään samaa sapluunaa seuraavaksi johonkin muuhunkin. Eutanasia vähemmän vapaaehtoisena saattaa olla yksi tämänkaltaisista asioista.

Raamattu käskee raittiiseen harkintaan. Jumala vaatii kuvakseen luomiltaan ihmisiltä aktiivista elämänasennetta. Hyvät asiat eivät vain tapahdu, vaan Jumala palkitsee ne, jotka Häntä etsivät.

Koska synti Edenissä tapahtui tahdon alueella, myös elämä Jumalan yhteydessä on tietoista vaeltamista Herran kanssa ja Raamatun kunnioittamista käytännössä.

Passiivisuus moraalikysymyksissä on hengenvaarallista. Raamatusta ei katoa pieninkään piirto, vaikka suvaitsevaisiksi itseään kutsuvat ihmiset sitä toivovatkin.

Nyt on armon aika. Ensi kerralla tullessaan Jeesus on tuomari!

Kiitollisena 31.3.2016 13.13

Kiitokset, että tuot esille näitä tapauksia. Poistaa monelta lumeet silmiltä. Maailma menee menojaan, mutta ei vapautta kohti, vaikka niin väittää. Vaan ennennäkemätöntä ahdistusta...

Marjatta Kaukiainen 31.3.2016 22.19

Avioliitto on miehen ja naisen välinen. Olen iloinen, että joku uskaltaa tuoda esille tämän vanhan ajan avioliiton, joka yritetään romuttaa homoilla ja lesboilla.

Tuomas Eskelinen 31.3.2016 22.19

Mitä mieltä sitten olet siitä, että julkaisemalla tuon Abbaten nimen , McAdams sai aikaan ajojahdin, jossa Abbate on saanut tappouhkauksia ja on joutunut vaihtamaan opinahjoaan.

Opiskelijan hän piti anonyyminä, mutta Abbaten nimen julkaisi. Tietäen, mitä siitä seuraisi. Sellaista moraalia sillä puolen...

Lopuksi osa jutusta onn valheellista propagandaa.

Tässä virallinen selitys siitä mitä todella tapahtui:
https://docs.google.com/file/d/0B4jS38HQ3f8dSDhNX1FQRnlpcTQ/edit?pli=1

Olipa juttusi taas hyvä esimerkki siitä millaisella pohjalla nämä homovastaiset jutut liikkuvat. Kiitos siitä.

Tuomas E.

J. Borgman 31.3.2016 22.19

Yliopistoista on tullut yhä enemmän luonnon reaaliteeteista irronneiden maailmankatsomusten kehittely- ja aivopesulaitoksia. Tämä on hyvin ironista, sillä yliopistojen vaikutuspiirissä 1600-luvun jälkeen harrastettu tieteellinen tutkimus nojasi nimenomaan luonnontieteelliseen, kokeelliseen metodiin pyrkiessään irti mm. kirkon kosmologisista opetuksista, joita pidettiin epätieteellisinä. Tiede ylpeili faktoillaan ja pitäytymisellä vain kouriintuntuvissa tosiasioissa. Huuhaata ei tieteessä suvaittu.

Kuvio on siis kääntynyt päälaelleen ja kulttuurirelativismin myötä yliopistoissa on luovuttu klassisista länsimaisista arvoista ja todellisuuskäsityksistä, jotka ovat olleet kristinuskon kanssa paljon paremmin yhteensopivia kuin yleisesti luullaan.

Yksi eniten maailmankatsomuksellista harhaa aiheuttaneista pseudotieteellisistä opeista on evoluutioteoria, jonka ateistinen versio (se yleisimmin opetettu) on saanut aikaan suunnatonta tuhoa länsimaisen ihmisen todellisuuden perustan käsityksissä. Sen omaksuminen tieteellisenä maailmansynnyn selityksenä vie pohjan pois juutalais-kristilliseltä kosmologialta ja moraaliopilta. Se avaa tajunnalle 'helvetin portit' jatkuvaan muutokseen ja niinpä Jumalan muuttumattomalle Sanalle ei enää tällaisessa todellisuuskäsityksessä ole sijaa.

Roomalaiskirjeen 1. luku on nyt siis täyttä todellisuutta ja itseäni näiden HLBT- hörhöilijöiden sekoilu voisi jopa huvittaa ellei se olisi niin fanaattista, väkivaltaisesti omia näkemyksiään puolustavaa ja vieläpä järkyttävän yleistä.

Pasi Turunen 31.3.2016 22.45

Yleensä en vastaile kommentteihin.

Tuomas Eskelisen kommentti on kuitenkin sen verran "hömpsömpömpsöä", että muuama sananen.

Eskelinen esittää tyypillisen "uhriutumisen" narratiivin ilmeisesti kuvitellen jotain ennenkuulumatonta tapahtuneen siinä, että McAdams kohdistaa kriittiset kommenttinsa nimeltä Abbeteen, aivan kuin hän olisi poikkeuksellisen ilkeä ja ensimmäinen yliopistoihminen, joka omalla blogillaan kritisoi jonkun toisen tiedekunnan henkilöiden sanomisia ja tekemisiä nimeltä mainiten. Kuitenkin McAdamsin esittämä kritiikki on täysin asialliseen sävyyn esitetty.

Lisäksi vastaavanlaista nimeltä mainitsemista ja kriittistä kommentointia tapahtuu kuitenkin yliopistoihmisten blogeilla tämän tästä ja sävykin on toisinaan paljon ankarampi kuin McAdamsin esittämä kritiiki. Kuten Gary Fouse, Kalifornian yliopiston opettajia, toteaa McAdams kohusta: "Wow. I am an adjunct teacher at UC Irvine. I delight in going after radical professors on my own blog and have often criticized UCI and the UC administration for many things. They may hate my guts, but they have always respected my freedom of speech."

Suosittelen lukemaan McAdamsin blogilta jupakan aiheuttaneen postauksen kokonaisuudessaa. Opiskelijan nimen paljastamattomuudelle on yksinkertainen syy, jonka McAdams kertoo omalla blogillaan. Sitä vaan lukemaan ja tietoa hankkimaan.

Eskelinen sisällyttää viestiinsä linkin dekaani Holzin kirjeeseen, joka itsessään sisältää - kuten McAdams vastauksessaan osoittaa - jopa selviä asiavirheitä ja epätotuuksia. http://mu-warrior.blogspot.fi/2015/02/marquette-to-warrior-blogger-were-going.html

Eskelinen ei ole perillä jupakan yksityisohdista ja luulee löytäneensä jonkin ratkaisevan puuttuvan linkin, ja äityy esittämään syytöksiä valehtelusta ja propagandasa, vaikka itse on ilmeisen tietämätön tapauksen tarkemmista yksityiskohdista.

McAdams ei onneksi ole jäänyt yksin kritiikkinsä kanssa sen suhteen, että häneen on kohdistettu ennen kokematon akateemisen vapauden riisto. Samaa mieltä on myös Marquetten yliopiston professori Daniel Maguire, joka yliopioston päättäjille kirjoittamassaan kirjeessä kritisoi McAdamsin saamaa kohtelua ennen kokemattoman kovaksi mm toteamalla:

"The sanction you imposed is not just a “severe sanction.” In almost half a century in the academe, I have never seen a similar punishment imposed on a professor in this “blunt instrument” fashion. The banning of the professor from campus unless he gets permission from the dean strikes me as bizarre, demeaning, and unjust."

http://mu-warrior.blogspot.fi/2015/01/support-for-marquette-warrior-from-dan.html

Eskelisen kommentti on oiva esimerkki HLBT-mielisten aktivistien propagandistisesta tavasta vääristellä asioita ja tavasta kuvitella debunkanneensa jotain löydettyään nopeasti googlaamalla jonkun linkin asiassa mistä eivät ole edes tehneet kunnollista taustatytöä, mutta luulevat linkin löydettyään sanoneensa asiasta kaiken oleellisen.

Jerry 2.4.2016 19.14

Keskustelusta poimittua: "juutalais-kristillinen kosmologia"... näin sitä taas yritetään käsittämättömästi sotkea uskontoa luonnontieteisiin. Maailmankaikkeuden synty ja sen tieteellisen tutkimuksen läpimurrot ei noudattele kristillisiä, juutalaisia sen paremmin kuin hindulaisia tai buddhalaisia uskomuksia.

Ihmettelyä1 4.4.2016 12.47

Kiitos Pasi Turuselle! Asiallinen,ytimekäs kirjoitus ja kuvaus erittäin ikävistä ja vahingollisista tapahtumista."Se" on alkanut.Esim.Suomen kouluissa ja oppilaitoksissa vallitsee ensi syksystä uusi v 2016,opetussuunnitelma.Tuhannet eri oppilaitosten opettajat joutuvat tulilinjalle yliopistoista päiväkoteihin,oman luonnollisen ja perinteisen (siis oikean) avioliittonäkemyksensä ja sukupuolinäkemyksensä vuoksi.Eli siis että avioliitto on isän ja äidin,miehen ja naisen,sekä että sukupuolia on 2 (kaksi) mies ja nainen,tyttö ja poika.Muut poikkeavat (nykyään muka luonnolliset)ilmiöt noissa asioissa ovat toki sellaisia että ei kuuluu ketään kiusata ja syrjiä -mutta nyt hyvä ihme sentään aletaan syrjiä normaaleja miehiä ja naisia ja tyttöjen ja poikien normaaliin kehitykseen aletaan puuttua -kokeile oletko poikatyttöhaukikala?

Mitä voisi tehdä? Jo työttömään Suomeen potkitaan pois opettajia ja virkailijoita ja hoitohenkilöstöä yms.jotka eivät tule kestämään tätä rienausta ja hulluutta ja esittävät työpaikoillaan vastalauseita.Sekä sitä eivät kestä,että heitä valehdellen estetään esittämästä ja ajattelemasta omia ajatuksiaan -luonnollisesta sukupuolisuudesta ja miehen ja naisen luonnollisesta avioliitosta.

Mitä voisi tehdä? Onko perustettava esim.rahastoja ja keräyksiä mielipiteensä ja uskonsa vuoksi vainottujen,syrjittyjen ja työttömiksi heitettyjen työntekijöiden oikeuskulujen ja elannon turvaamiseksi.Ammattiliitot eivät pois potkittuja hoitajia ja opettajia puolusta.Ne ovat ylistämässä "moninaisuuden" pakkovaltaa.Onko tehtävä mielenilmauksia henkilöstön oikeuksiin puolustaa omaa mielipidettään? Oonhan täällä jo ristiriitaisesti vähemmistön ylivalta sellaisella uskonnolla,jonka tasa-arvokäsitys on naisia,tyttöjä ja toisia uskontoja ja mielipiteitä syrjivä,ja joka pakottaa naiset pukeutumaan alistusasemaansa merkkaavasti?Onko noin?

Herra meitä armahtakoon! Mutta Hän ei puolestamme toimi,vaan itse on työtä tehtävä ja anottava ensin!Siunausta kaikille!Vihollisillekin ja uskon Sanan juurtumista tässä ajassa.

Riitta 4.4.2016 12.47

Tuomas E. yrittää aktivisteille tyypilliseen tapaan nyt sotkea puurot ja vellit. Linkitetty aineisto ei mitenkään kumoa Pasi Turusen teksin sisältöä.

Mitä mieltä Tuomas E. itse olet laitomasta äänitteestä, jota linkittämässäsi dokumentissa on käytetty? Kaikkihan me tiedämme, että juuri noilla keinoilla aktivistit provavat eri mieltä olevia ja sitten käyttävät "todisteitaan" eri mieltä olevien häätämiseen työpaikoistaan tai jopa rikostuomioiden ajamiseen heille.

Yrität nyt turhaan hämmentää selvää asiaa.

Meilläkin 6.4.2016 9.14

"Kaikkihan me tiedämme, että juuri noilla keinoilla aktivistit provavat eri mieltä olevia ja sitten käyttävät "todisteitaan" eri mieltä olevien häätämiseen työpaikoistaan tai jopa rikostuomioiden ajamiseen heille."

Muistetaanpa taas, että Suomestakin on uutisoitu ainakin yksi määrätietoinen hanke dissata henkilö tieteellisestä työstä kristillisen vakaumuksensa vuoksi. Tällaisia "tieteenohjauksia" tulemme valitettavasti näkemään yhä lisää.

Jannukka 18.4.2016 13.30

Miksi on väärin, että kristittyjä syrjitään muslimimaissa vakaumukseen vedoten, mutta on oikein, että kristityt saavat syrjiä homoja kristityssä maassa vakaumukseen vedoten?

Eeva Leinonen 24.4.2016 18.44

Ihan hullunkurista, että nykyisen, vuosisataisen avioliittokäytännön puollustajat ovatkin yhtäkkiä "rasisteja", homofobisia, tms, kun todellisuudessa samaa sukupuolta olevien avioliitolle ei löydy mitään todellisia perusteita. on maailma muuttunut kummalliseksi!