http://patmos2.vlu.fi/filebank/blog/authors/fb-share_2_4995-LM_tanaan-profile.jpg Julkaisen blogini paikalla kaksi kirjoitusta, tekijöinä Daniel Greenfield ja Robert Spencer. Lue ajatuksella. Kirjoitukset poikkeavat valtavirran äänistä. Arvioi itse mikä on totuus. Keskustele perheesi, ystäviesi, työtovereittesi ja seurakunnan keskuudessa kirjoitusten väitteistä. Säilytä tekstit ja... http://patmos2.vlu.fi/blogi/kirjoitukset/825/tasta_ei_sittenkaan_puhuta Patmos article
Leo Meller
23.3.2016
Leo Meller

Leo Meller on Patmos Lähetyssäätiön perustaja ja eläkkeellä oleva toiminnanjohtaja (1971-2010).

Tästä ei sittenkään puhuta

 

Julkaisen blogini paikalla kaksi kirjoitusta, tekijöinä Daniel Greenfield ja Robert Spencer.  Lue ajatuksella.   Kirjoitukset poikkeavat valtavirran äänistä.   Arvioi itse mikä on totuus. Keskustele perheesi, ystäviesi, työtovereittesi ja seurakunnan keskuudessa kirjoitusten väitteistä.     Säilytä tekstit ja peilaa niihin lähitulevaisuuttamme.   Ja rukoile!  Rukoile oman Eurooppamme ja synnyinmaamme Suomen puolesta.  Rukoile viisautta ja vastuullisuutta ja rohkeutta kansamme johtajille - taidollisuutta kulkea massasta poikkeavaa reittiä Suomen parhaaksi.  Rukoile herätystä taivaasta kansallemme ja Pyhän Hengen ohjaavaa viisautta hengellisille paimenillemme.  Jumala suojelkoon lapsemme ja nuorisomme.   Aurinko laskee Euroopan yllä.  Iltakellot soivat.  Koittaako uusi aamu vasta Kristuksen tulemuksessa?

 

ISIS OTTAA HALTUUNSA EUROOPAN UNIONIN PÄÄKAUPUNGIN

Isisin ei tarvitse hyökätä Brysseliin. Se on sieltä vain lyhyen ajomatkan päässä.

23.3.2016      DANIEL GREENFIELD

 

Alun alkaen Euroopan unioni perustettiin maailmanrauhan ”turvaamiseksi”. Tänään Brysselissä asuvia pelokkaita EU:n työntekijöitä kehotettiin suojautumaan omiin hallintorakennuksiinsa islamilaisten jihadistien jälleen kerran terrorisoidessa tätä kaupunkia, jonka asukkaista jo lähes neljäsosa on muslimeja.

Uskontoaan harjoittavia muslimeja on Brysselissä enemmän kuin uskontoaan harjoittavia kristittyjä. Islamilaisten terroristien etsintöjen suljettua kaupungin sen sosialistinen pormestari vakuutti: ”Emme tule koskaan elämään islamilaisen hallinnon alla.”

Mutta nyt on jo myöhäistä. Hän jo elää. Euroopan unionin pääkaupungissa on 300 000 muslimia. On arvioitu, että neljäntoista vuoden kuluttua he ovat enemmistönä.

Bryssel on Isisin ensimmäinen etuvartioasema Euroopassa. Se on tuomittu kaupunki, joka menetetään islamille omana elinaikanamme. Brysselissä tapahtunut terroristihyökkäys on yhtä yllättävää kuin autopommin räjähtäminen Bagdadissa.

Belgian sisäministeri ilmoitti viime vuonna, ettei hallitus pysty ”kontrolloimaan Molenbeekin tilannetta”. Jihadistit hallitsevat tätä muslimilähiötä, joka on aivan samanlainen Isisin etuvartioasema kuin mikä tahansa etuvartioasema Syyriassa tai Irakissa, ja se on vain 12 minuutin päässä Euroopan parlamentista, 15 minuutin päässä Euroopan komissiosta, 23 minuutin päässä NATO:n päämajasta ja 22 minuutin päässä Brysselin lentokentästä – tämänpäiväisen iskun kohteesta. Isisin ei tarvitse hyökätä Brysseliin. Sen täytyy vain suoriutua lyhyestä ajomatkasta.

 

Viime vuonna Euroopan parlamenttivaalien aikaan Brysselistä tuli ensimmäinen terroristi-iskun paikka, johon takaisin palaava Isis-taistelija syyllistyi. Iskun kohteena oli Belgian Juutalainen museo. Brysselin pormestari totesi, että ratkaisun ongelmaan toisi suurempi kulttuurinen moninaisuus. Seuraavana vuonna osin Brysselistä käsin toimineet jihadistit tappoivat Pariisissa 130 ihmistä ja huusivat jokaisen tappavan raivonpurkauksen yhteydessä ”Allahu Akbar”.

 

Surmattujen joukossa oli ranskalaisia, belgialaisia, meksikolaisia, saksalaisia, portugalilaisia, romanialaisia ja chileläisiä. Kaikki tappajat olivat muslimeja.

 

Tältä kulttuurinen moninaisuus näyttää tänään.

 

Isisin riveissä taistelee yli 500 Belgiasta lähtöisin olevaa jihadistia. Nyt näistä Syyriassa sodituista epäpyhistä sodista on palannut takaisin Brysselin Molenbeekiin lähes sata jihadistia. Heidät olisi pitänyt karkottaa, mutta EU vastustaa tällaista päätöstä. Niinpä Euroopan unioni ja koko Eurooppa pysyvät lähinaapuriensa jihadistien piirittäminä.

 

EU:n alkuna pidetyn Schumanin julistuksen tarkoittama ”järjestäytynyt ja elävä Eurooppa” ei edistä ”sivilisaatiota”. EU ei ole sen paremmin järjestäytynyt kuin eläväkään. Sen sijaan se tappaa Euroopan ja sivilisaation. Unelma kaikkia yhdistävästä Euroopasta ei ole pelkästään kuollut. Se on pahanlaatuinen syöpä, joka lähettää Irakista, Afganistanista, Syyriasta, Libyasta, Somaliasta ja Eritreasta saapuvia nuorten muslimimiesten vihamielisiä joukkoja ryöstämään, raiskaamaan ja murhaamaan ihmisiä matkallaan Euroopan halki.

 

Mädänneen EU:n sydämessä Brysselissä on jihadistien hallitsemia alueita, joille ei pidä mennä. Kaikista Belgian aselaeista välittämättä Molenbeekissä asuvat jihadistit ostavat ja kauppaavat Kalashnikoveja sen suuressa basaarissa. Basaari toimii varastona, ja kiitos EU:n avointen rajojen, terroristit liikkuvat sisään ja ulos Brysselistä jatkuvana virtana.

 

Vaikka EU väittää valvovansa koko Eurooppaa, niin se ei silti pysty valvomaan edes omaa pääkaupunkiaan – siellä ei ole turvatoimia, eikä siellä ole turvallista liikkua.

 

Brysselin islamilainen puolue on valinnut kaksi muslimipoliitikkoa luomaan Belgiaan islamilaisen valtion. Belgiassa tiettyihin virkoihin on valittu virkamiehiä, jotka kannattavat islamilaista valtiota ja haluavat voimaan sharia-lain.

 

Tästä huolimatta muu maailma vain seuraa sivusta, kun pommit alkavat räjähdellä ja puukot vedetään esiin Brysselissä.

 

Kun Euroopan unioni perustettiin, Belgian yli kahdeksanmiljoonaisesta väestöstä ulkomailla syntyneitä oli noin 300 000, ja heistä suurin osa oli italialaisia ja kreikkalaisia. Tänään ulkomailla syntyneitä on 1,4 miljoonaa, ja heistä suurin osa on muslimeja. Tämän lisäksi tulevat vielä Belgiassa syntyneet muslimit. Aikoinaan Belgia harjoitti kolonialismia, nyt tilanne on kääntynyt toisin päin.

 

Euroopan unionin pääkaupunki tulee oleman ensimmäinen niistä Euroopan kaupungeista, jotka joutuvat maahantunkeutujien käsiin.

 

Jo nyt tiedämme, kuinka seuraava näytös etenee. Pirstaleiksi menneet lasit siivotaan pois. Veriset haavoittuneet kuljetetaan pois näkyvistä. Kuolleet haudataan. Imaami kutsutaan muistotilaisuuteen. Kaikki pitävät T-paitoja, joiden rintamukseen on painettu viimeisimmän terroristitragedian meemi. Kahvilat avaavat ovensa. Musiikki soi jälleen. Pariskunnat unohtavat ja käyskentelevät kaduilla.

 

Byrokraatit istuvat lasitorneissaan ja kehittelevät EU:n tulevaisuutta koskevia suunnitelmia kaupungissa, joka menetetään kymmenen vuoden sisällä. Sitten he yrittävät kääntää katseensa pois kaduilla partioivista, raskaasti aseistetuista sotilaista.

 

Islamilainen terrorismi ei ole äärimmäinen uhka. Varsinainen uhka on se, että todellinen maailma tunkeutuu keskelle niin sanottujen edistyksellisten fantasiaa.

 

Belgian nuorista muslimimiehistä 16 prosenttia on valmis sanomaan, että heidän mielestään terrorismi on oikeutettua. Mutta he ovat ainoastaan jäävuoren huippu. Sharian kannatus hipoo 60 prosentin rajaa. Edelliset saattavat pommittaa lentokenttiä tai tulittaa museoita, mutta jälkimmäiset ovat niitä, jotka tuhoavat maan.

 

Poliitikot ilmestyvät toinen toisensa jälkeen televisioiden kuvaruuduille puhumaan ”nuorten epätoivosta”. Mutta muslimiterroristit, aseineen ja pommeineen, eivät ole luovuttaneet. Eurooppalaiset sen sijaan ovat.

 

Tämä ei ole ”toivottomuuteen” tai ”integroitumiseen” liittyvä kriisi, eikä mikään muukaan poliitikkojen käyttämä tekosyy heidän selittäessään islamilaista terrorismia ilman pelättyä I-sanaa, joka synnyttää ei-toivottuja syytöksiä islamofobiasta. Belgiassa likaista työtä tehneet kreikkalaiset ja italialaiset eivät pommittaneet metroja ja museoita ”ahtaista asumisoloista” ja ”työttömyydestä” huolimatta.

 

Tämä ei ole sosiaalinen ongelma. Se on joidenkin ihmisten paremmuuteen liittyvä ongelma.

 

Muslimiterrorismia ei aiheuta epätoivo vaan toivo. Muslimi-itsemurhapommittaja ei kuole toivottomuuden seurauksena, vaan sen vuoksi, että hän toivoo edistävänsä islamin asiaa ja saavansa paratiisissa 72 neitsyttä. Hän huutaa ”Allahu Akbar” ja julistaa oman islaminuskonsa paremmuutta kristinuskoon, juutalaisuuteen ja kaikkiin muihin uskontoihin nähden. Hän tappaa uhrinsa, koska hän uskoo, että erilainen Eurooppa – islamilainen Eurooppa – on mahdollista saavuttaa.

 

Viimeisintä Brysselissä tehtyä terrori-iskua on kutsuttu hyökkäykseksi ”koko Eurooppaa vastaan”. Mutta todellisuudessa avoimia rajoja ja avointa maahanmuuttopolitiikkaa vaativa Bryssel on se, joka hyökkää koko muuta Eurooppaa vastaan.

 

Tästä on seurauksena muslimien maahanmuutto. Ja muslimiterrorismi on seurausta tästä maahanmuutosta.

 

Euroopan unioni syntyi epätoivosta. Eurooppalaiset menettivät luottamuksen omiin maihinsa. He avasivat rajansa ja istuskelivat rannalla maahanmuuttaja-aaltojen pyyhkäistessä pois heidän tulevaisuutensa.

 

Bryssel on paikka, jossa Euroopan tulevaisuus kuoli. Se on Islamilaisen valtion ensimmäinen todellinen sillanpääasema Euroopassa. Se näyttää meille Euroopan kauhistuttavan todellisuuden, ellei invaasio lopu.

 

Brysselissä on vallalla kolme visiota. Visio ikuisesta Euroopan unionista tuomitussa kaupungissa, joka menetetään nopeammin kuin Venetsia vajoaa aaltoihin. Islamilainen visio kalifaatista, joka nousee vain muutaman minuutin matkan päähän monikansallisen eurooppalaisen projektin raskassoutuisesta päämajasta sekä visio kansalaisista, jotka suojelevat omia rajojaan lastensa tulevaisuuden riistämään tulleilta hyökkääjiltä.

 

Paina tajuntaasi näkymä rikkoutuneesta lasista ja verisistä ruumiista, pelästyneistä savun läpi juoksevista perheistä, tuhkan peittämistä kasvoista ja kaikesta muusta: tämä on lopputulos Euroopan varalle laaditusta, kaiken aikaa etenevästä visiosta.

 

Tämä on se todellisuus, joka tunkeutuu maahanmuuttoa ja integroitumista koskeviin unelmiin, sinne, missä uusi monikulttuurinen Eurooppa loistaa Brysselistä käsin kuin majakka näyttääkseen meille paremman maailman. Nämä ihmiset kuolivat sen vuoksi, että sinä tietäisit totuuden. He eivät olleet ensimmäiset, mutta eivät myöskään viimeiset.

 

Ellemme halua, että meille käy samalla tavalla, meidän täytyy tehdä loppu islamilaisesta maahanmuutosta ennen kuin se tekee lopun meistä.

 

   

 

SOTA EUROOPASSA

Brysselin jälkeen Euroopan hallitusten on aika kaatua

22.3.2016      ROBERT SPENCER

 

Ainakin 28 on kuollut tiistaiaamun jihadistihyökkäyksissä Brysselissä. Nyt riittää.

 

Nyt on aika äänestää epäluottamuksen puolesta. Parlamentaariset järjestelmät sallivat yleensä epäluottamusäänestykset, jotka käynnistävät uudet vaalit. Britannian, Ranskan, Saksan, Belgian, Hollannin ja monien muiden eurooppalaisten maiden hallitusten on aika kaatua. En puhu nyt väkivaltaisesta vallankumouksesta. Useimmissa Euroopan maissa on mekanismit rauhanomaiseen hallitusvaihdokseen aikoina, jolloin laajalti ajatellaan, ettei vallassa oleva hallitus kykene hoitamaan tehtäväänsä. On aika ottaa käyttöön nuo mekanismit. Valtaapitävät hallitukset ovat vastuussa politiikasta, joka on muuttanut Euroopan sotatoimialueeksi, ja sota on vasta alkanut. Poliittiset ja mediaeliitit ovat pettäneet Euroopan ja vapaan maailman ja vieneet Eurooppaa kohti sisällissotaa ja ennennäkemätöntä verenvuodatusta mantereella sitten Hitlerin päivien. Uusi Hitler on Euroopassa. Hän ei ole Donald Trump. Hän ei ole ”oikeisto”. Uusi Hitler on kuitenkin hyvin paljon vanhan Hitlerin kaltainen: hän vihaa juutalaisia. Hän halveksii läntisen sivilisaation historiallista perintöä. Hän aikoo hallita rautaisella nyrkillä ja alistaa kaikki muut vallat tahtonsa alle. Hän kunnioittaa ainoastaan voimaa ja halveksuu heikkoutta. Uusi Hitler ei ole vain yksi ihminen, vaan miljoonia – miljoonia, jotka uskovat ideologiaan, joka opettaa käymään sotaa vapaita ihmisiä vastaan ja alistamaan heidät täydellisesti valtaansa.

 

Perinteisesti Eurooppa on ymmärtänyt tämän ideologian edustajien aiheuttaman uhan ja vuodattanut verta vastustaakseen heidän etenemistään. Nyt näiden, jotka antoivat henkensä varmistaakseen, että heidän lapsensa ja lapsenlapsensa saisivat elää vapaina, pojat ja perijät ovat lennättäneet portit auki ja kutsuneet sisään tulevat orjuuttajansa. He ovat kutsuneet heidät maihinsa valtavina joukkoina ja parjanneet ja eristäneet jokaisen, joka on uskaltanut huomauttaa historian esimerkeistä ja tunkeutujien ideologian sisällöstä.

 

Tänä aamuna Bryssel, tällaisen politiikan seurauksena, on kaaoksen ja surun vallassa sodassa vuodatetun veren vuoksi. Tällaista on tulossa paljon, paljon enemmän.

 

On aika siirtää heidät pois vallasta. Heidät kaikki: monikulttuuriset, kulttuurirelativistit, internationalistit, tasa-arvon kannattajat, eliitit, jotka ovat tuoneet tämän kuoleman ja hävityksen Brysseliin tänään ja Pariisiin eilen ja muuhun Eurooppaan huomenna. Euroopan, mikäli se haluaa säilyä vapaitten ihmisten kotina, täytyy mullistaa täysin koko valtaa pitävä poliittinen ja mediaeliittinsä. Se voidaan vielä tehdä rauhanomaisesti, ja se täytyy tehdä nopeasti. Jos Eurooppa mielii säilyä vapaitten ihmisten kotina, se tarvitsee hallituksia, jotka ymmärtävät, että heidän maihinsa rynnivien ”pakolaisten” joukossa on nyt lukematon määrä jihadistimurhaajia, jotka aikovat tappaa heidän kansalaisiaan ja tuhota heidän yhteiskuntansa. Heillä tulee olla rohkeutta nousta vastustamaan ja pysäyttää pakolaisvirta ja kääntää se takaisin. Saudi-Arabialla on kymmeniätuhansia ilmastoituja telttoja hajj-pyhiinvaeltajia varten, mutta ei yhtään pakolaista. Miksi? Koska he ovat panneet merkille, aivan oikein, että pakolaisten joukossa on jihadistiterroristeja.

 

Voiko Saudi-Arabia suojella itseään, mutta Eurooppa ei?

 

Tämä on sota. Se on sota eloonjäämisestä. Se on sota, joka määrää, tuleeko Eurooppa (Pohjois-Amerikka ei ole kaukana takana) elämään vapaudessa vai orjuudessa. Nykyiset eurooppalaiset poliittiset ja mediaeliitit rohkaisevat kansalaisiaan orjuuteen. Heitä tulee vastustaa lujasti. Vaakalaudalla on liian paljon, jotta jatkaisimme heidän itsepetoksensa ja kuvitelmiensa tukemista. Niillä, jotka kamppailevat eloonjäämisestä, ei ole varaa olla epärealistisia tässä asiassa. Myös Yhdysvalloissa me tarvitsemme johtajia, jotka puhuvat rehellisesti tämän sodan luonteesta ja laajuudesta. Varmastikin Euroopasta löytyy joitakin henkilöitä, jotka ovat kyvykkäitä sekä johtamaan että halukkaita kertomaan totuuden. On aika nostaa heidät valtaan rauhanomaisesti – ennen kuin on liian myöhäistä, kuten pian on.

   

 

 

Kommentoi "Tästä ei sittenkään puhuta"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 ____   __  __  _____   ___   ______ 
 | _ \\  \ \\/ // |__ //  / _ \\  /_  _// 
 | |_| ||  \ ` //   / //  | / \ || `-| |,- 
 | . //   | ||   / //__  | \_/ ||  | ||  
 |_|\_\\   |_||  /_____||  \___//   |_||  
 `-` --`   `-`'  `-----`  `---`   `-`'  
                         
 
 

22 kommenttia "Tästä ei sittenkään puhuta"

Sivu 1/2

Ihmettelyä1 24.3.2016 22.19

Kiitos Leo Mellerille ja kirjoittajille.Hyvät ovat kirjoitukset.Mitä tuohon on paljoa lisäämistä.Paitsi, että kuinka Suomi aikoo ratkaista tämän asian.Tähän ei tarvita mitään natsillisia Odinin katupartioita tai oikeasti islamofobisia rumien puhujia.Tarvitaan tavallisia kansalaisia, kantasuomalaisia ja uussuomalaisia,jotka vaativat eliittiä ja mediaa lopettamaan valehtelemisen ja rahan törsäämisen hölmöyteen.Vrt.esim."tutkimus" tulijoiden muka korkeasta koulutustasosta!-Mitä,missä,milloin ja miten on koulutettu lääkäri,jos ei osaa edes selviytyä kartoituskyselystä jne.
Herra armahtakoon vielä meitä kohti vapautta takaisin!Laillisuuskamppailulla.

Matti Karola 24.3.2016 22.19

Olen nähnyt tämän tilanteen heti alkuaskelissa kun haaveiltiin, että pakolaiset ovat maamme pelastus nykyisestä talouslamasta ja kaikesta siitä, mitä on saatu aikaan kun luovutaan Elävän Jumalan tahdosta palvelemaan tämän maailman jumalaa. Vihollinen on saanut sokaistua valtaa pitävien ymmärryksen ja silmät näkemään , että saatana tietää olevansa viimeisten päivien ajassa ennen kuin hänet sidotaan ensin tuhanneksi vuodeksi ja sen jälkeen hän joutuu ikuiseen kadotukseen. Hänen palvelijansa ovat rohkeita samalla kun ns. uskovat vaikenevat ja kokevat voimattomuutensa kaiken nykyisen kaaoksen keskellä. Ensimmäisenä tulisi olla oikea ja vakaa Jumalan pelko ja siinä katumus, nöyrtyminen ja parannuksen tekeminen uskomalla Jeshuan ristin vereen ja Pyhän Hengen uudistukseen. Se on todellinen vallankumous, joka lähtee jokaisen totisen uudistuneen uskovan elämässä liikkeelle. Poliittiset johtajat ovat pettäneet meidät, mutta todellinen Johtaja Jeshua on uskollinen ja totinen ja radikaalin muutoksen Vaikuttaja. Islamilla ei olisi mitään mahdollisuutta ottaa valta-askelia, jos olisimme pysyneet yksilöinä ja kansoina totisessa Viinipuussa, Hänen sanansa kautta. Vielä voimme tehdä täyskäännöksen kaikessa, mutta emme voi katsella naapuriimme vaan omaan sisimpäämme, jotta virvoituksen ajat tulisivat ja saisimme armon, Jeshuan, avuksemme oikeaan aikaan hallitsemaan Jerusalemista valtaistuimeltaan kaikkia maailman kansoja. Baruch Haba!

Peter 24.3.2016 22.19

Harvinaisen selvää tekstiä,pitäisi jokaisen suomalaisen lukea.Hr.Meller kiitos rohkeudestanne puhua asiat halki.Ei ole mikään kristillinen hyve , kuvata asioita niin kuin niiden haluaisi olla. Raamatussa ei asioita kaunistella, vaan kuvataan realistisesti. Siunattua ylösnousemus juhlaa Patmoksen väelle.

Kiitos 24.3.2016 22.19

Leo Meller, kiitos että uskallat sanoa asiat halki. Ihmisten valitsema sokeus tietyissa asioissa on käsittämätöntä. EU ei ole ajantasalla. Tai jos on, on kuin halvaantunt.

Aaro Mikkonen 24.3.2016 22.19

JEESUS-KRISTUS ON HERRA!


Patmos Rakas!
Kuulumisia kansalta!


Juha Sipilä on todennäköisesti epäonnistunut hallitustehtävässään, ellei nopeasti muuta pääsiäisen jälkeen suuntaansa!Kansa on vauhdilla menettämässä luottamuksen Sipilän hallitukseen!


-*) Apua ei kansalle tule kuitenkaan vasemmalta tai muista eu-puolueista! Suomessa vallitsee syvä eu-laittomuuden tila!
Kirouksen tie...

-

http://www.verkkouutiset.fi/talous/julkinen_velka-48229


http://www.verkkouutiset.me/nuori-sukupolvi-konkurssissa/http://yle.fi/uutiset/nuorten_tyottomyys_rajahtanyt_kasvuun/5885865


MTK/ maaseudun väki suunnittelee toimia asioiden korjaamiseksi.


http://velkakello.fi/


++

Sipilä

Todennäköisesti Sipilän hallituksen toimia seuraa Jumalan sallima kirous, joka on aiheutunut homoavioliiton hyväksymisestä, Pyhäpäivän rikkomisesta ja ym Jumalan Sanan hylkäämiestä...mammonan palvonisesta!


Kansallis Valtio Suomi on 20 eu-vuoden aikana tuhottu!


***


Juhan pitäisi ymmärtää hengellisiä asioita!


Tiedän miehen, jonka neuvoja kuulemalla
Suomen ja Sipilän suunta vielä muuttuisi
siunauksen tielle!

Kelpaako?


22.3.2016

Aaro Mikkonen Puolanka***Jakelu Kristillisille seurakunnille!
Nyt tarvitaa seurakuntien rukousta.
Sauli menee Moskovaan. Sitten USA:n.

Suomen on nyt hyvä mahdollisuus palata
UKK-rauhanlinjalle!

+
aM


.

Paula Marttinen 24.3.2016 22.19

suomen evankelislut.kirkko piispojemme johdolla on edesauttamassa muslimi-invaasion etenemistä, väittäen että islam on rauhan uskonto, viestintäosastosta kerrotaan että on tehty päätös että ev-lut.kirkko aikoo edistää yhteistyötä kaikkien eri uskontokuntien kanssa suomessa.Tarkoittaen että koraanin viha-sanoma kristittyjä kohtaan hyväksytään, jos teologit eivät ole opiskelleet koraanin luku-opasta vaan jättävät sen huomiotta, ohje sanoo että viimeisin eli vihaa täynnä olevä koraanin sisältö kumoaa aina vanhemman sisällön ns. rauhaa julistavan osion. Ev-lut kirkkoa voi sanoa tällöin jo luopiokirkoksi koska kristilliset arvot on mitätöity ja tilalle otetaan sharia-lain opit

Tapio Vehmaskoski 26.3.2016 22.50

Olen paljon samaa mieltä blogistin kanssa. Minua huolestuttaa mediatahojemme ja erityisesti kansan rahoittaman YLE:n asenne.

On paljon nuoria ihmisiä, joista huomattava osa nuoria naisia, jotka ikäänkuin kutsuvat alistajia itselleen "kylään" eikä vain itselleen vaan kaikille meille. Musta halutaan muuttaa valkoiseksi ja päin vastoin.

Olen ymmälläni kehityksestä sekä Suomessa että koko Euroopassa. Asiat etenevät luonnonvoimien tavoin eikä niistä haluta edes keskustella erilaisin näkemyksin ja mitä tekee kirkkomme? Valtavirran mukana nyökyttää unohtaen olemassaolonsa tarkoituksen.

Jouni Borgman 26.3.2016 22.50

Suurkiitokset Raamatun hengen syvästi tuntevalle Leo Mellerille, joka valaa tuoretta, taistelevaa henkeä suomalaiseen nuutuneeseen kristinuskoon (siis taistelua hengessä, ei lihassa). Hän uskaltaa vastustaa poliittista korrektiutta, joka on latistanut keskusteluilmapiirin useimmissa niissä länsimaissa, joissa sananvapautta mukamas vaalitaan. Tämä 'sananvapaus' nimittäin loppuu sillä hetkellä, kun yrittää tuoda esiin Raamatulle tai ylipäätänsä klassiselle kristinopille uskollisia näkemyksiä.

RML 26.3.2016 22.50

Täyttä asiaa! Täytyy vain toivoa, että kaikki elävät uskovat Suomessa ovat jo karistaneet `vain "rakkaus"` suomukset silmiltään, sekä samaiset lapsellisuudet ja ylikiltteydet esiintymisestään ja käsittäneet, että kaikessa on oltava terveet, suojaavat rajat, lähimmäisten rakastamisessakin. Aletaan rukoilla tosissaan, jos tilanteet voisivat vielä kääntyä!

else 26.3.2016 22.50

Rukoillaan suomen puolesta että silmät ja korvat avatuisi totuudelle, suomella on vielä toivoa

Marika Salo 26.3.2016 22.50

Tästä ei sittenkään puhuta

Elli 26.3.2016 22.50

TV7:n ohjelma-arkistosta löytyy Lars Enarsonin raamattutunti haulla
Islamin suunnitelma maailmanherruuden saavuttamiseksi.
Se on Al Qaidan seisemänkohtainen ohjelma, josta jo 5 kohtaa on toteutunut.
Kannattaa katsoa ohjelma ja sen jälkeen loppuu kaikenlainen ihmettely.
Mitään ei enää hämmästy.
Lähinnä kummeksuu vain niitä ihmisiä, jotka kauhistelevat uutisissa ym.
"Miten tällaista voi tapahtua, kuin mitä viime aikoina on tapahtunut".
Jaa´a , mitäpä tuohon sanoisi.

Minerva 26.3.2016 22.50

Loistavasti valitut -- ja todellakin -- valtavirrasta poikkeavat kolumnit, kiitos Leo! Jatkakoon Patmos samalla linjalla tulevaisuudessakin.
Niin; suomentajakin on tehnyt kiitettävää työtä!

Sirkka Koho 26.3.2016 22.50

Tahdon kiittää valaisevasta kirjoituksesta . Joskus tuntuu , että jää aivan
yksin mielipiteineen , mutta se johtuukin siitä ,että valtamedia syöttää
meille "pajunköyttä " ja omat oivallukset näyttävät kummallisilta .
Kyllä siitä aika kovan hinnan joutuu maksamaan , kun uskaltaa nousta
ns. virallista totuutta vastaan

Pirkko Tuominen 26.3.2016 22.50

Näin järkyttävässä tilassa on meidän Eurooppamme! Tämä viesti pitää lähettää päättäjillemme, pian! Joitain tärkeitä päätöksiä pitää tehdä, PIAN! Jumala meitä armahtakoon!