http://patmos2.vlu.fi/filebank/blog/authors/fb-share_10_5026-juha_kasvo.jpg Donald Trumpin eteneminen USA:n republikaanien presidenttiehdokaskisassa jatkuu. Lauantaina 5.3.2016 pidetyissä GOP:n esivaaleissa Trump voitti Kentuckyssa ja Louisianassa, kun taas Ted Cruz voitti Kansasissa ja Mainessa. Tiistain 8.3.2016 esivaaleissa Trump voitti Mississippissä, Michiganissa sekä... http://patmos2.vlu.fi/blogi/kirjoitukset/820/globalistinen_eliitti_reagoi_vahvasti_donald_trumpia_vastaan Patmos article
Juha Ahvio
13.3.2016
Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

Globalistinen eliitti reagoi vahvasti Donald Trumpia vastaan

 

Donald Trumpin eteneminen USA:n republikaanien presidenttiehdokaskisassa jatkuu. Lauantaina 5.3.2016 pidetyissä GOP:n esivaaleissa Trump voitti Kentuckyssa ja Louisianassa, kun taas Ted Cruz voitti Kansasissa ja Mainessa. Tiistain 8.3.2016 esivaaleissa Trump voitti Mississippissä, Michiganissa sekä Havaijilla ja Cruz puolestaan Idahossa. Donald Trump on joka tapauksessa selkeässä johdossa. Seuraava merkittävä päivämäärä on 15.3., jolloin republikaanien esivaalit pidetään tärkeissä Floridan, Illinoisin, Missourin, Pohjois-Carolinan ja Ohion valtioissa. 

Edellisessä blogikirjoituksessani Miksi Donald Trumpia kannatetaan USA:n presidentinvaalikisassa? viittasin siihen, että sekä GOP:n neokonservatiivinen puolue-eliitti että muutkin globalistiseen eliittiin lukeutuvat vaikuttajat ovat selkeästi ilmaisseet pitävänsä Donald Trumpin mahdollista nousua Yhdysvaltain presidentiksi erittäin huonona ja vaarallisena asiana, jonka toteutuminen tulisi estää.

Kuten käy ilmi artikkelista ”GOP hawks declare war on Trump”, toista sataa merkittävää republikaaniseen puolueeseen lukeutuvaa ulkopolitiikan vaikuttajaa on allekirjoittanut julkilausuman, jossa ilmoittavat, etteivät voi kannattaa Trumpia missään tilanteessa.

Neokonservatiivivaikuttaja William Kristol ja hänen Weekly Standard -lehtensä ovat jo väläytelleet uuden puolueen perustamista siinä tapauksessa, että Trumpista tulisi GOP:n virallinen presidenttiehdokas. Trump-vastustajat ovat myös esittäneet, että kaikkien niin sanotusti oikealla tavalla ajattelevien republikaanienkin pitäisi äänestää suoraan demokraattien ehdokasta eli mitä ilmeisimmin Hillary Clintonia.

Muut globalistit kuten demokraattitaustainen ekonomisti, entinen Harvardin yliopiston rehtori, Bill Clintonin hallinnossa valtiovarainministerinä toiminut ja Barack Obaman hallinnossa kansallisen talousneuvoston johdossa toiminut sekä maailmanpankin pääekonomistina toiminut Lawrence ”Larry” Summers, ovat todenneet suoraan, että Trump on ”vakava uhka USA:n demokratialle”. Summersin kanta ilmaisee varmasti hyvin sen yleisen mielipiteen, joka vallitsee laajalti verkostoituneen – kuten havainnollisesti selviää Business Insider -sivuston 12.6.2012 artikkelista ”This Chart Shows The Bilderberg Group’s Connection To Everything In The World” – niin kutsutun Bilderberg-eliitin keskuudessa.   

Merkille pantava uutisartikkeli on 10.3.2016 ilmestynyt Nykypäivän Verkkouutisten toimittajan Juha-Pekka Tikan ”Uskomaton lista: nämä tunnetut miljardöörit ja tekniikkagurut mukana anti-Trump tapaamisessa”, jonka ingressissä todetaan, että ”Teknologiajättien johtajat ja republikaanien eliitti olivat koolla yhteisten asioiden merkeissä”. Viikko sitten USA:n Georgian osavaltion rannikolla sijaitsevalla Sea Islandilla pidetyn kokouksen teemana oli Donald Trumpin USA:n presidentiksi päätymisen pysäyttäminen ja estäminen. Tästä kokousta kommentoi hyvin Patrick Buchanan 11.3.2016 artikkelissaan ”The Sea Island Conspiracy”.

On syytä pitää mielessä sekin, että samanaikaisesti Obaman demokraattihallinto, USA:n ammattiliitot ja Soros-rahoitteiset kolmannen sektorin organisaatiot ovat alkaneet aktivoida USA:ssa olevia laillisia ja pääasiassa latinotaustaisia maahanmuuttajia hankkimaan USA:n kansalaisuuden, jotta marraskuussa pidettäviin vaaleihin saataisiin vaa’ankieliosavaltioihin yli miljoona demokraattiäänestäjää lisää osaltaan estämään Trumpin valinta presidentiksi, kuten 10.3.2016 päivätystä artikkelista ”Hard Push to Increase Naturalizations and Defeat Trump” käy ilmi.   

Donald Trumpin pahimpina rikkeinä pidetään hänen America First -linjaansa, Open Borders -ideologian haastavaa maahanmuuttopolitiikkaansa sekä hänen näennäismarkkinataloudellisia Free Trade -vapaakauppasopimuksia kohtaan suuntaamansa arvostelua.

Mutta globalistinen Big Government-, Big Labour- ja Big Business -eliitti katsoo – yhtä hyvin USA:ssa kuin Euroopassa –, että Open Borders -monikulttuurisuusideologia on pyhä ja että sitä ei rankaisematta haasteta.

On mielenkiintoista seurata tulevina viikkoina ja kuukausina, millaisia menetelmiä Georgian Sea Islandin kokouksessa on päätetty ottaa käyttöön Trumpin pään menoksi – ja kuinka kirjaimellisesti tuo ilmaisu on syytä ymmärtää?  

 

 

Kommentoi "Globalistinen eliitti reagoi vahvasti Donald Trumpia vastaan"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

 

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

 _____   __  __  _____  __  __      
| __ \\  \ \\/ // / ___|| \ \\/ //  ____  
| | \ ||  \ ` // | // __   \ ` //  |  \\ 
| |__/ ||  | ||  | \\_\ ||  | ||  | [] || 
|_____//   |_||  \____//   |_||  | __// 
 -----`   `-`'   `---`   `-`'  |_|`-`  
                     `-`   
 
 

5 kommenttia "Globalistinen eliitti reagoi vahvasti Donald Trumpia vastaan"

Sakarias 13.3.2016 13.10

Pidän Ted Cruzia mielipiteidensä,käyttäytymisensä ja taustojensa vuoksi kristillisempänä ja parempana ehdokkaana kuin Donald Trumpia.Sain sen käsityksen viime vuonna,että Ahvio kannatti Cruzia.Onko vielä näin vai onko hän muuttanut kantaansa?

Bux 13.3.2016 13.10

Donald Trump on talouspoliittisesti hyvinkin vasemmistolainen vastustaessaan vapaakauppaa samalla tavoin kuin Bernie Sanders sekä rajoittaessaan työvoiman vapaata liikkuvuutta, mikä antaa takaisin valtaa sosiaalidemokraattiselle ammattiyhdistysliikkeelle määritellä työvoiman hintaa.

Lähes rajaton halvan ja oikeudettoman laittoman työvoiman saanti on taannut tähän mennessä Yhdysvaltojen talouskasvun ja työvoimakustannusten pysymisen alhaisena. Toivottavasti Trump tekee toisin Ronald Reagan ja muurin repimiseen kehottamisen sijasta saa rakennettua uusia muureja valtioiden välille estäen vapaan markkinatalouden toteutumisen.

Ainoa kysymysmerkki on se, että pitääkö Trump lupauksensa. Mitä jos hän on samanlainen leukojen louskuttaja ja vaalilupaustenpettäjä kuin Timo Soini.

MK 13.3.2016 16.56

Amerikkalaiselle kovalle kielenkäytölle ei kannata antaa suurta painoarvoa. Voi käydä niin että esivaalien kiistakumppanit saattavat olla sitten presidenttiehdokas ja varapresidenttiehdokas ja mikäli valitaan niin joku muu esivaaliehdokas voi vielä päästä ministeriksi. Molemmat pääpuolueet ovat aina harrastaneet esivaaleissa kovaa puhetta, paitsi ehkä silloin jos istuva presidentti on valittu ehdokkaaksi käytännössä yksimielisesti.

Suomessa on toinen ääripää. Suomessa on semmoinen outo kulttuuri ettei kukaan uskalla sanoa mistään mitään, kun pelätään että joku saattaa loukkaantua ja vie asiaa käräjille, ja että valtamedia kompromettoi sen johdosta. Niin no, perinteiset kristityt, maahanmuuttokriitikot sekä islamin vastustajat ovat vapaata riistaa, joita kohti saa heittää lokaa niin paljon kuin haluaa eikä siitä joudu vastaamaan.

Esivaalit jättänyt Ben Carson ilmoitti perjantaina että aikoo tukea Trumpia. Ajoittain on käynyt mielessä olisiko Carson taktisesti sopiva varapresidenttiehdokas, mikäli Trump saa presidenttiehdokkuuden. Carson on musta konservatiivi. Toisaalta, kun hän on lääkäri, niin olisiko terveydenhuollosta vastaavan ministerin posti sopivampi?

Topias 14.3.2016 20.36

Tekstistä päätellen se joku amerikkalaisen papin ennustus Trumpin
kolistelusta toteutui,eliitti on paniikissa ja kaikki on jo paljastunut
eikä Donalt ole ehtinyt alkukampanjointia pidemmälle.

ei tule pressaa Trumpista 15.3.2016 6.35

Ahvio: "Mutta globalistinen Big Government-, Big Labour- ja Big Business -eliitti katsoo – yhtä hyvin USA:ssa kuin Euroopassa –, että Open Borders -monikulttuurisuusideologia on pyhä ja että sitä ei rankaisematta haasteta."

Juuri tästä on kysymys meillä Suomessakin kun näitä samoja asioita kyseenalaistavaa tavallista maltillista kansalaistakin nimitetään poliittisen ja mediaeliitin sekä myös kirkon taholta suoraan tai rivien väleissä rasistiksi, fasistiksi, nationalistiksi tai jjopa natsiksi. Yhdeksän kymmenestä maltillisesta ihmisestä säikähtää näitä vääriä syytöksiä ja tätä vyörytystä ja tekee kaikkensa että ajattelisi niin kuin hänen toivotaan ajattelevan.

Isolla rahalla on valtava voima. Trump on todella ison rahan ja globalististen liittokuntien ( mm. meidän federalistinen EU:mme) rinnalla vain nappikauppias.

Globalismi, federalismi, multikultti ja vapaan kaupallisuuden markkinasaarna numero yksi, vulgääri arvoliberalismi, ovat se tosiasiallinen USA:n presidentti joka johtaa amerikkalaisia ja taitaapa johdatella meitäkin.