Artikkelit

http://patmos2.vlu.fi/filebank/articles/list_1186_6173-pieni_jeesusvappu_2016.jpg Helsingin Jeesus-marssilla olivat esillä useat seurakunnat ja järjestöt. Patmos Lähetyssäätiön Operaatio Joulun Lasta esillä pitivät aurinkoiset OJL-vapaaehtoiset. Senaatintorilla vapunpäivänä kuhinaa riitti, ihmisten mieli oli korkealla ja iloinen lämpimän vappu-sään johdosta. Eri seurakuntien ja... http://patmos2.vlu.fi/arkisto/1186/ojl_mukana_marssilla Patmos article

OJL mukana marssilla

Helsingin Jeesus-marssilla olivat esillä useat seurakunnat ja järjestöt. Patmos Lähetyssäätiön Operaatio Joulun Lasta esillä pitivät aurinkoiset OJL-vapaaehtoiset.

Senaatintorilla vapunpäivänä kuhinaa riitti, ihmisten mieli oli korkealla ja iloinen lämpimän vappu-sään johdosta. Eri seurakuntien ja järjestöjen edustajia, sekä Jeesus-marssiin osallistujia oli paikalla sankoin joukoin. Sekaan oli saapunut myös uteliaita ohikulkijoita, joista osa oli käynyt aikaisemmin kuuntelemassa Timo Soinin pitämän Kyösti Kallion Rukous Suomen puolesta -puheen.

Seurakuntateltassa monien ihmisten mielenkiinto kohdistui Patmos Lähetyssäätiön Operaatio Joulun Lapsi työhön ja toimintaan Romanian sekä Moldovan lasten hyväksi, josta Terhi ja Markku Mertala, sekä Justiina Honkanen olivat kertomassa ihmisille ja jakamassa esitteitä aiheesta. Puheen sorina täyttää teltan, hyvän asian puolesta kannattaa seistä, iltapäivällä jo hiukan hiostavassakin teltassa.

Kuvassa: Patmoksen työntekijä Helvi Jääskeläinen, pääkaupunkiseudun koordinaattorit Markku ja Terhi Mertaranta keskellä, sekä Keski-Uudenmaan koordinaattori Justiina Honkanen oikealla 1.5.2016.

Iloinen pilke silmissä kertoo kuitenkin työn palkitsevuudesta ja keskinäisestä yhteydestä. Ensi jouluna saamme kantaa tämänkin päivän hedelmää tuhansille lapsille Moldovaan ja Romaniaan konkreettisesti. Kiitos päivästä kuuluu kaikille teille, jotka ilahdutitte läsnäolollanne ja teille, jotka ette päässeet itse paikanpäälle, mutta muistitte rukouksin.