Artikkelit

http://patmos2.vlu.fi/filebank/articles/list_1184_6163-Kuuba_martti_03.jpg Kuubalaiset sisaret- ja veljet lähettävät tervehdyksen ja kiitoksensa suomalaisille polkypyöristä. Evankelistat kulkevat kodeista kotiin evankelioimassa. Tuoreen matkani aikana sain olla mukana tapahtumassa, jossa aamupäivän aikana 44 ihmistä halusi tulla uskoon ja pyysi, että heidän puolestaan... http://patmos2.vlu.fi/arkisto/1184/kiitokset_kuubasta_-_evankeliumin_pyorat_ja_hengen_sateet Patmos article

Kiitokset Kuubasta - Evankeliumin pyörät ja Hengen sateet

Kuubalaiset sisaret- ja veljet lähettävät tervehdyksen ja kiitoksensa suomalaisille polkypyöristä. Evankelistat kulkevat kodeista kotiin evankelioimassa. Tuoreen matkani aikana sain olla mukana tapahtumassa, jossa aamupäivän aikana 44 ihmistä halusi tulla uskoon ja pyysi, että heidän puolestaan rukoillaan. Ihmisiä palveltiin myös leikkaamalla miesten hiuksia ja siistimällä kynsiä. Työ Kuubassa jatkuu ja tarve on pohjaton. Mutta samalla koetaan hengellistä heräämistä.

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan


 

KERROIN MATKALLELÄHTIESSÄNI teille kuubalaisten evankelistojen tarvitsevan polkupyöriä. Nyt on kiitoksen aika, sillä suomalaiset vastasivat tähän haasteeseen nopeasti!

Seinäjoen helluntaiseurakunta ja Patmos Lähetyssäätiö ovat yhteistyössä vastanneet neljän viimeisen vuoden aikana seurakuntien tarpeeseen viedä evankeliumia kodista kotiin polkupyörien avulla.

Pyyntö polkupyöristä meille esitettiin helluntailiikkeen johdon taholta. Tähän haasteeseen olemme vastanneet viemällä noin 220 pyörää, jotka on lahjoitettu seurakunnille.Viimeisin lahjoitus annettiin tämän tuoreella huhtikuun matkallani, jossa Patmos Lähetyssäätiö lahjoitti 80 pyörää Havannan Santa Claran alueella 44 seurakunnalle.

Pyörät ostettiin suoraan kuubalaiselta tehtaalta ja kasattiin seurakunnan tiloissa. Renkaat pumpattiin täyteen ilmaan ja projekti meni erittäin hienosti.

Evankelistojen ja pastorien, joita on yli 3000, on melkein mahdoton hankkia itse polkupyörä, sillä yksi pyörä maksaa n. 120 € ja kuukauden palkka evankelistalla on n. 15 €/kk. Monille evankelistoille nämä pyörät ovat heidän elämänsä ensimmäiset ja äärimmäisen tärkeät työvälineet.

He olivat kiitollisia saadessaan pyörät ja varmistivat moneen kertaa, että ne todella olivat heille. Se oli todella ihmeellinen ja iloinen asia, kun saimme Patmos Lähetyssäätiön puitteissa nämä pyörät luovuttaa.

SUURKIITOS KAIKILLE HANKKEESEEN LAHJOITTANEILLE. Ilman teidän apuanne  polkupyörät olisivat jääneet hankkimatta.

Mikä sielujen sato kerran kootaan taivaan aittoihin ja yksi osallinen olit sinä, joka annoit lahjasi, jotta Kuuban evankeliointi menee eteenpäin. Se on niin suuri asia. Meille se pyörän hinta on kuitenkin aika pieni, mutta sillä voidaan tehdä paljon sielujen voittamiseksi.

SEURAKUNTIEN ISTUTUS JATKUU. Kuubassa eletään voimakasta ”sateen” aikaa. Maa tarvitsee meidän esirukouksia, jotta pastorit ja evankelistat jaksavat tehdä työtä. Seurakunnat ovat erittäin kiitollisia Patmos Lähetyssäätiölle, joka on vastannut polkupyörähaasteeseen mittavalla tavalla.

Yksin Havannan Maranata-seurakunnassa lisäys viime vuonna oli n. 300 henkeä ja kuusikymmentä odottaa kasteelle pääsyä. Seurakunnassa on n. 1200 jäsentä ja viisi uutta seurakuntaa on perustettu miljoonakaupungin eri osiin. Liikkuminen kaupungissa on vaikeaa, bussit ovat hitaita ja kadut täynnä ihmisiä, jotka kävelevät paikasta toiseen pitkiäkin matkoja.

MUISTETAAN KUUBAA RUKOUKSIN, ja sitä, että seurakunnat saisivat enemmän vapautta ja pystyttäisiin aloittamaan massakokouksia. Rukoillaan, että kristillinen vallankumous ja herätyksen vaikutus saisi koskettaa koko maata. Rukoillaan seurakuntien pastoreille voimaa jaksaa työssä, sillä heillä ei ole kesälomia koskaan. Ei siellä tunneta lomia tai lomarahoja. He tarvitsevat Suomestakin käsin vahvaa esirukousta, että jaksavat työssään.

Kiitos kaikille, jotka ovat mukana tässä työssä!

Martti Kallionpää
Pastori