Artikkelit

http://patmos2.vlu.fi/filebank/articles/list_1171_6143-seder_pieni.jpg Tänään, perjantaina, vietetään Israelissa pääsiäistä. Patmoksen tukeman Armo ja Totuus -seurakunnan pastori, David Zadokin alla olevassa kirjeessä kerrotaan kuinka seurakunta tänäkin vuonna järjestää erityisen seder-aterian holokaustista selvinneille. Viereinen kuva on seurakunnassa viime vuonna... http://patmos2.vlu.fi/arkisto/1171/holokaustista_selvinneet_viettavat_paasiasijuhlaa Patmos article

Holokaustista selvinneet viettävät pääsiäsijuhlaa

Tänään, perjantaina, vietetään Israelissa pääsiäistä. Patmoksen tukeman Armo ja Totuus -seurakunnan pastori, David Zadokin alla olevassa kirjeessä kerrotaan kuinka seurakunta tänäkin vuonna järjestää erityisen seder-aterian holokaustista selvinneille. Viereinen kuva on seurakunnassa viime vuonna patmosystävien lahjoitusten avulla toteuteusta seder-juhlasta, johon osallistui salin täydeltä holokaustista selvinneitä juutalaisiakutsuvieraita. 

Rakkaat esirukoilevat ystävät,

Kuten tiedätte tämä perjantai-ilta on pääsiäisaatto Israelissa. Sapattina järjestämme erityisen juhlakokouksen muistellaksemme sitä, kuinka Jumala pelasti kansansa Vanhan testamentin aikoina, ja kuinka Hän nyt pelastaa Kristuksen kautta.

Olemme kutsuneet juhlaamme 110 holokaustista selviytynyttä. Tarjoamme heille myös lämpmimän aterian. Monille kutsun saaneille tämä on ensimmäinen kokemus tällaisesta tilaisuudesta, jossa he saavat kuulla Jeesuksesta Messiaasta, joka on meidän pääsiäisemme.

Tätä kokousta on etukäteen valmisteltu huolella. Torstaina seurakuntalaiset kokoontuivat laittamaan tuolit ja pöydät paikoilleen. Useimmat holokaustista selviytyneet kutsuvieraat tuodaan linja-autoilla, jotka olemme vuokranneet ja muutaman seurakuntalaiset hakevat toisia lähikaupungeista.

Viime sunnuntaina vierainamme HaGefen -kustantamomme toimistossa oli 70 holokaustista selviytynyttä. He olivat kuulleet evankeliumin meidän evankelistaltamme ja jokainen osallistuja sai pääsiäislahjan. Eddie, evankelistamme, ja David aikovat myös vierailla Sderotin kaupungin holokaustista selviytyneiden kerholla.

Pyydämme teitä rukoilemaan puolestamme lähestyessämme näitä innostavia tilaisuuksia ja pyytämään kanssamme, että Herra avaisi näiden, nyt jo ikääntyneiden ja kovia kokeneiden ihmisten, sydämet.

Rukoilkaa meidän puolestamme, että saisimme Herralta viisautta puhua heille oikeita sanoja, niin että Pyhä Henki voisi käyttää niitä Hänen kunniakseen. Muistakaa sapattiveiraitamme, sekä niitä, jotka saivat kuulla sanoman sunnuntaina.

Hyvää pääsiäistä
David Zadok, pastori
Armo ja totuus -seurakunta

 

Tänäkin vuonna Sinun rakkaudenlahjasi tekee mahdolliseksi Armo ja Totuus -seurakunnan seder-juhlan ja Pesah-lahjan holokaustista selvinneille.

Armo ja Totuus -seurakuntaan on saapunut yli 100 holokaustista selvinnyttä kutsuvierasta. Heille tarjotaan lämmin seder-ateria ja he saavat erityisen Pesah-lahjan. Lisäksi seurakunta käy kolmessa eri kaupungissa tapaamassa noin 250 holokaustista selvinnyttä ja vie heille Pesah-lahjapaketin.

YHDEN Pesah-lahjan hinta on noin 20 EUROA.

Voisitko ajatella antavasi Pesah-lahjan yhdelle tai kahdelle holokaustista selvinneelle?

Rukoile kanssamme näiden kovia kokeneiden rakkaiden juutalaisten puolesta, kun he tänään käyvät patmosystävien, Sinunkin, mahdollistamalle pääsiäisaterialle ja saavat kuulla Jeesuksesta.

PIRKKO SÄILÄ.

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan