Artikkelit

http://patmos2.vlu.fi/filebank/articles/list_1164_6111-kallionpaa_pieni.jpg Olemme lähdössä maanantaina 11.4. Havannaan Kuubaan ja kanssani matkalle lähtee Lappeenrannasta lähetysmies Leo Rintaniemi sekä Jerusalemista Juha Ketola, joten Israel asiakin on matkalla esillä. Sehän on myös läheinen asia Patmokselle. Tämä on neljäs matkani Kuubaan, ja kun ensimmäisiä kertoja menin... http://patmos2.vlu.fi/arkisto/1164/kuuban_fillarievankelistat Patmos article

Kuuban fillarievankelistat

Olemme lähdössä maanantaina 11.4. Havannaan Kuubaan ja kanssani matkalle lähtee Lappeenrannasta lähetysmies Leo Rintaniemi sekä Jerusalemista Juha Ketola, joten Israel asiakin on matkalla esillä. Sehän on myös läheinen asia Patmokselle.

 

Tämä on neljäs matkani Kuubaan, ja kun ensimmäisiä kertoja menin sinne, kysyin, miten voisimme siellä auttaa evankelistoja.

Kertoivat polkupyörille olevan tarvetta ja nyt olemme hankkineet evankelistoille 140 pyörää. Ne ostetaan paikan päällä ja toimitetaan seurakuntiin, joista ne jaetaan evankelistoille, jotka kulkevat kodeista koteihin vieden ilosanomaa.

Yhdessäkin kaupungissa toistakymmentä tuhatta ihmistä on tehnyt uskonratkaisun pyöräevankelistojen liikkuessa siellä. Kaupungissa on 250.000 asukasta ja pyörä on erittäin tärkeä kulkuväline.

Heidän on mahdotonta viidentoista euron kuukausipalkalla ostaa pyöriä, jotka voivat maksaa 100-120 euroa.

Se on melkein vuoden palkka heille. Tämä on heille suuri asia.

He ovat todella iloisia ja kiitollisia. Kuubassa on 3000 seurakuntaa ja pyörille on kova tarve. Ainoa ongelma on se, ettemme aina pysty heti tarjoamaan pyöriä, koska ne pitää tilata kaupoista tai tehtailta.

Olemme iloisia ja kiitollisia Patmoksen tukijoille ja väelle, jotka ovat mukana tässä projektissa.

Tapaamme nyt Kuubassa myös paljon pastoreita ja meillä on neuvotteluja, jotta saataisiin paljon pyöriä hankittua ja siinä on hyvä rukoushaaste suomalaisille. Kuubahan on uusien suurien haasteiden edessä. Siellä vieraili juuri Yhdysvaltain presidentti ja näyttää siltä, että Kuuba on hiljalleen avautumassa ja kuubalaiset ja seurakuntalaiset siellä tarvitset paljon esirukousta.

Olisin kiitollinen jos muistaisitte Kuubaa sekä rukoilisitte myös varjelusta matkallemme.

Lupaan viedä terveisiä fillarievankelistoille Suomesta. He ovat hyvin iloisia saadessaan elämänsä ensimmäisen polkupyörän ja haluankin vielä kerran kiittää kaikkia, jotka olette tukemassa Patmostyötä tällä tavalla. Näin saamme viedä hyviä uutisia kuubalaisille ja ympäri maailmaa. 

Pastori Martti Kallionpää,
Seinäjoki

Kuubassa evankeliumi kulkee pyörillä!

Rakkaudenlahjallasi voimme hankkia polkupyöriä kuubalaisille evankelistoille!

Kohde

Kohde: *
Summa: *

Maksajan tiedot

Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Minulle ei vielä tule ilmaista patmospostia, haluan jatkossa postia:
Lahjoittaessasi nimettömänä, lahjoitus kohdistuu lahjoittajarekisteriimme, valitsemaasi kohteeseen ilman yhteystietojasi.

Siirry maksamaan